PVC Core Supplier

19 Taun Manufaktur Garapan
  • info@syplastics.net
  • +86 755 81726181

tentang Kami

wilujeung sumping

Diadegkeun dina 2001, Shenzhen Shanyou Plastics Co., Ltd. ieu husus dina nalungtik sarta ngahasilkeun rupa-rupa produk palastik PVC. Kami supplier profésional pikeun produk PVC salila sababaraha taun. Simkuring geus disatujuan ku loba pabrik kartu di Cina jeung pasar oversea.

Ayeuna kami nyadiakeun produksi profésional ti kualitas luhur PVC cadar keur kartu pinter (kartu bank, kartu kiridit, kartu contactless, kartu kontak, kartu kado jeung saterusna). PVC ieu cadar bisa dipaké pikeun bahan inti na beungeut / percetakan bahan. Sarta ogé specializing dina produksi Matt PVC cadar (warna gading-bodas, warna creamy-bodas).

maca deui

News & Kajadian

kana kami
maca deui

certifications

kaajenan
  • Shenzhen Shanyou Plastics Co., Ltd.
  • Shenzhen Shanyou Plastics Co., Ltd.