PVC inti Supplier

19 Taun Manufacturing Pengalaman
  • info@syplastics.net
  • +86 755 81726181

Founded in 2001, Shenzhen Shanyou Plastics Co., Ltd. wis specialized ing nggoleki lan prodhuksi macem-macem jinis produk plastik PVC. We are supplier profesional kanggo produk PVC kanggo akèh taun. Kita wis disetujoni dening akeh pabrik kertu ing China lan pasar oversea.

Saiki kita nyedhiyani produksi profesional saka kualitas PVC sheets kanggo kertu pinter (kertu bank, kertu kredit, kertu contactless, kertu kontak, kertu bingkisan lan ing). PVC iki sheets bisa digunakake kanggo bahan inti lan lumahing / Printing bahan. Lan uga sing spesialisasine ing produksi matt PVC sheets (werna gading-putih, werna krèm putih).

maca liyane

News & Events

menyang kita
maca liyane
  • Shenzhen Shanyou Plastics Co., Ltd.
  • Shenzhen Shanyou Plastics Co., Ltd.